Design Interior Online

Acum puteti avea un proiect de Design Interior Personalizat direct pe calculatorul Dvs. fara alte drumuri sau cheltuieli suplimentare. Trebuie doar sa parcurgeti cativa pasi simpli si un designer se va ocupa de proiect oriunde va aflati, comunicand cu Dvs direct pe internet.  

Magazin Online

Aici puteti alege si comanda atat mobilier cat si decoratiuni direct de pe internet dintr-o gama foarte variata. Va oferim servicii de personalizare a produselor comandate (prin modificarea dimensiunilor, culorilor sau modelelor). 

Ce e nou?

  • Iunie - Iulie, 2011

    Lansarea noului serviciu de consultanta si proiectare personalizata DESIGN ONLINE.

  • Iunie - Iulie, 2011

    Deschiderea noului MAGAZIN ONLINE, atat pentru mobilier cat si decoratiuni de interior PERSONALIZATE.

Noutati pe e-mail?

Bun venit pe LumeaMobilei.ro

Experienta noastra acumulata in decursul a mai bine de 7 ani de la infiintare, ne-a ajutat sa alegem cea mai buna solutie pentru Dvs: Site-ul va ofera acum posibilitatea de a reduce considerabil timpul pierdut cu cautarile unor idei, designeri si tot ce presupune mobilarea, amenajarea, reimprospatarea locuintei sau biroului Dvs..

Aveti doar cativa pasi simpli de facut pentru a avea acea ambianta placuta si proaspata pe care o cautati. Un designer va sta la dispozitia Dvs. pentru a va ajuta sa alegeti cea mai potrivita varianta de amenajare. In functie de specificatiile Dvs. va proiecta si modifica proiectul de amenajare astfel incat rezultatul sa fie cel pe care il doriti.

Pentru mai multe detalii despre noul serviciu de consultanta si proiectare personalizata online, vizitati sectiunea DESIGN INTERIOR ONLINE.

Ne gasesti si pe: